dertlimommyy Kızlar oğlum 2 gün önce ameliyat oldu her kaka yapışında çığlık kıyamet çok canı yanıyor bunu yaşayan var mı lütfen cevap verir misiniz
Hiilyuss dertlimommyy . Geçmiş olsun. Yapsrken mi yaptıktan sonra mı ağlıyor pipiye değiyor olabile mi bardak koymayı denedniz mi
efeninannesi4207 dertlimommyy nasıl geçti ameliyat sizin ki 1 mi 2 aşamali mi olacak Bir de deliği aşağı taraftamiydi
Seyma-41 dertlimommyy kabız olmaması gerekiyor ıkındığı için ağlıyor birde korku vardır benim oğlumda yeni oldu ameliyatı
zeytinlipogaca dertlimommyy merhaba benim oğlum da perşembe günü oldu dün sondası çıktığından beri çiş yaparken inanılmaz ağlıyor sizinki ne durumda
zeytinlipogaca Seyma-41 geç gördüm kusura bakmayın. Tahmin ettiğimden çok daha uzunmuş ve ağlamıştı çıkarırken
mavilisekerim Ameliyat hakkında bilgi verirmisiniz Ankara’da olan varmı çok geçmiş olsun heoinizede benimde oğlum olucak doktor arastiriyorum
dertlimommyy mavilisekerim ameliyat zor değil ama ilk gün uyanınca falan çok ağlıyorlar onun dışında hareketlerde ilk 2 gün dışında fazla kısıtlama yaşamadı ama bütün düzenlerinize elveda diyin
Seyma-41 dertlimommyy bizede bez takmayın açık kalsın diyorlar çocuk hep elini atıyor nasıl olacak bilmiyorum
dertlimommyy Seyma-41 size kim dedi onu biz çift bez takıyoruz ve araştırmalarımda da hep öyle yazıyordu çocukta sonda var nasıl açık kalsın? Hem bezleri bağlayınca normal hayatına aynen devam ediyor yürüme koşma oturma kalkma devam yani
Seyma-41 dertlimommyy bende hep öyle okudum çift bez 1 haftadır hiç bez takmadık zaten sonda çıktı takalım dedik ama bi sıkıntı olur mu acaba
Seyma-41 dertlimommyy biz bardak koyduk doktorumuz kızdı koymayın diye ameliyat olan yerin kuru kalması lazımmış hatta bi ilaç verdi ampul gibi yarayı kurutsun diye