Meri-Mel Kızlar külçe 5-10-20 gram ile . 1 gram kulceden 5 -10-20 almak arasında fark var mı 🤔 Yaşadığım yer küçük bir ilçe maşallah ne zaman gitsek kuyumcu tıklım , tıklım hani fakirdik ayolll😃👯
pasaklisinkukuli Meri-Mel kuyumcu bize ypk dedi istersen hepsini 1 gr al yada yada 20 40 fark etmez dedi
123aa Bilmiyorum üste çıksın ama ben de aynı şeyi düşünüyorum kuyumcu hep tıklım tıklım sıra bekliyorim resmen 😂
kocbay Bende dün uğradığımda çok doluydu ama insanlar genelde yatırımlık bir şeyler alıyolar altın çok yükseldiği ve sene sonuna iyice yükselmesi beklendiği için millet elindekini azda olsa değerlendirmek istiyor bence 🤷♀️
Meri-Mel pasaklisinkukuli Öyle imiş bilmiyordum her ay 5 için kendimizi bunaltmayalim boşuna 2-3 alırız en azından kışın çünkü harcama artıyor 🥺🙈
Meri-Mel LadyGaddar Biz simdimdilik koyuyoruz kenara küçük bir ilçede kirada olmayınca fakat işten çıkma durumu olursa eşimin ne yazık ki bizde yapamayacağız sağlık olsun
LadyGaddar Meri-Mel En iyisini yapıyorsun Benimde vardı biaralar hepsini ev için verdim ,ondan sonrada biriktirmedim Sadece takilarim var
Meri-Mel LadyGaddar Keşke ev alabilsem ben de istemem onun için uğraşıyoruz nasip olur mu bilmiyorum 😥