HE-SEN-COK-BILIYON Nasıl oluyor kızlar bu süreç ne yapmak gerekiyor ismini değiştirmek için? Bir arkadaşım için soruyorum istemediği bir isim koyuldu çocuğa
silaa66 HE-SEN-COK-BILIYON değiştiriliyor ya arkadaşımın ismi eski bir isimdi canan yaptırdı e devletten basvuru yapmalı evet
HE-SEN-COK-BILIYON SevimliHayaletCasper dalga geçilecek bir durum olmasa bile oluyor mu yani her türlü değistirme durumu
SevimliHayaletCasper HE-SEN-COK-BILIYON her türlü olmuyor maalesef. Mahkemece kabul edilmeyebilir gerekçe sunulması gerekiyor
Tomris-Hatun HE-SEN-COK-BILIYON ilk once oraya vuruluo olumlu olumsuz cevap gelio sonra dava acion die biliom ben
HE-SEN-COK-BILIYON silaa66 teşekkürler e devlete bi baksın öyleyse 🥰 adı dalga geçilecek bir isim değildi dimi Tomris-Hatun öyle yazınca dedik olmuyor heralde bi denesin baksın o zaman tekrar teşekkür ederim 🥰
Aerith HE-SEN-COK-BILIYON Dilekçe falan yazılıp dava açılıyor benim bildiğim kadarıyla. Sosyal medyadan puccito oğlunun ismini öyle değiştirmişti.
Laydaren HE-SEN-COK-BILIYON Arkadaşım ismini değiştirdi. Mahkemeye falan çıktı. Gayet normal bir ismi varken adını saçma sapan bir şey yaptı. Kabul de edildi. Evde herkes bana böyle sesleniyor, alışkın olduğum isim bu falan dedi. Şahitler götürdü.