irem066 Kızlar akşama mercimek çorbası yapayım diyorum ama yanına ne yapsam bılemedım sizın menüler nasıl köfte patates mı kızartsam diyorum fırında akşama yanınada Iyı olurmu acaba bılemedım ay
Golf irem066 palamut firinda , domates çorbası, salata. Mercimek çorbasının yanına hersey gider ben en çok patates salatası severim sizin dedikleriniz de olur
uykusuzanne__ irem066 Köfte patates güzel olur Benim menüm Biber dolması Tavuk kanat fırında Çorba (hastayım baya) Salata
Mavigokyuzu irem066 valla dün forumda viri karisik kizarmanin yanında çay mı içilir diye post açmıştı. Sırf o postta canım cekti ve evde yemek var diye yapamadım . Bugün karışık kızartma yapacağım koydum kafaya😅
BurcuKucuk irem066 akşama misafir gelecek bize de 🙈 mercimek çorbası, patates püresi, pirinç pilavı, et sote, fırında sebzeli et, kereviz salatası ve yeşil salata yaptım 🙈
minnoskonunannesi Bu menüleri yapan arkadaşlar sizin bebeğiniz yok mu nasıl yapıyorsunuz bunları bizde hazır mantı var da 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
faryaa irem066 fırında palamut yapacam yanına patates felan hem hastayım hemde çocuk iyi oluyor balık yağı vermiyorum balık yediriyorum direk
LadyGaddar irem066 Köfte patates corba güzel gider Bende de Karışık sebze dolması Tavuk köfte kizarttim Cacik