sincapailesi Bugün 10 aylık oldu Diş yok Geri geri emekliyor Bi atak matak bişey varda çözemedim Uyku düzeni -1323323 Siz napıyorsunuz 😄😄😄
arzuseen sincapailesi ay uyku gerilemesi sanırım bu ay geceleri 40 kık bebek gibi kalkıp 3 saatee bir mama istiyor 🤦🏼♀️
SweetMom__ sincapailesi 10 ay 16 günlük oğlum selamlar emekliyoruz ayağa kalkmaya çalışıyor sürekli diş gözükmüyor ful yaramazliga devam😂😂
esma121212 sincapailesi valla ve sürekli mama istiyor anlamıyorum ben bu gece hıc mama vermemeyi denıcem bakalım nasıl olacak
Aminehumamoms sincapailesi benim kızımda 10 ay 6 günlük 6.cı dişi çıkarıyor hem sürünüyo hem emekliyo yerinde duramıyo koltuklardan turunup kalkıyo yürümeye çabalıyor uykus düzeni yok ne gece ne gündüz zor bela uyuyo 🥹
dileksue sincapailesi 10 aya 4 gün kaldı geceleri kesintisiz uyurdu şimdi sık kalkıyor 8. Ayda 4 diş aynı anda çıktı 2 tane de yolda
me_o531 sincapailesi üst dişleri çıkamadı gitti uyku yok denecek kadar az dün gece 8 kere uyandı tekrar uyutmak cooook zor oluyor durduğu yerde asla durmuyor ataklarda gene 😁
semasyy sincapailesi bugün tam 10 aylık dünden beri ateşi 37.7 37.8 gidip geliyor doktor diş olabilir dedi alttan iki dişimiz var üstler patlıcak gibi duruyor mızmız ağlak ben de bi okadar uykusuzum bütün gece nöbet tuttum 😭