minikkus85 su kıskançlık lafını tamamen lugattan çıkarıyorsunuz öncellikle yanında kimsenin kullanmasına da izin vermiyorsunuz , ben hamileyken bebeklerle ilgili bilgiler anlatırdım, en önemlisi bez olayı tuvalete gidemeyecegini altına yapacağını bilmeli ,ilk zamanlarda sürekli kucakta olacağını büyüyünce yuruyecegini konusacagini aklına gelen herşeyi anlatmalisin , hatta bebek giydirmeyi bile göstermiştim kendi bebeklerinin üzerinde ,nasıl dikkatli olunması gerektiği hakkında ,çokca sevip çokça besleyince büyüyüp sana arkadaşlık edecek tarzı şeyler bizimki aynı cinsiyetti bir de ben doğuma az kala küçük küçük kardeşten hediye diye küçük hediyler de alırdım tabi benim kızımın huyunu bildiğim için çünkü prenses gibi büyüdü herkes çok simarttigi için ilgi başka birine kayınca garipseyecekti diye ,sonra doğuma az kala buzlugu doldurman lazım , biri sana yardımcı bilmiyorum ama en azından kendi karnınızı pratik şekilde doyuracak şeyler atman lazım ,sezeryan oluyorsan bir de üstüne iki çocukla ,eş yardımı olsa dahi zor oluyor ,nihayetinde eş bir yerde çalışmaya gitmesi gerekiyor ve sen cocuklarla baş başa kaliyorsun ,bizim çocuk yogunbakimda yattı 1 hafta zaten babalık izni öyle bitti derken 5 gün daha izin aldı yanimizda kaldı o süreçte annem de gidiyordu geliyordu lohusaligimin tam 12. Gününde iki çocukla baş başa kalmistim eşim 24 nobetindeydi . Düzeni aldığını hemen geri koyduğunda sağlanıyor , benim büyüğün öğle uykusu yok ,küçük ilk zamanlar yenidoagn bol bol uyuyordu gaz sancısı yoksa o sürede buyukle etkinlikler yapıyordum , ev işine de dahil ediyordum onu ,öyle aman aman büyük temizlikler yapmayı bekleme ama günü kurtaracak alanı düzenleyecek kadar yapabilirsin ,bunun için de yine pratik temizleme yöntemleri kullanmalısın ,elinin altında sürekli püskürtmeli moplardan olacak mesela mutfak için çok kullanışlı ya da cocugun döktüğü yeri temizlemek için. Hayatımdaki herşeyi pratiklestirdim ,yemekleri yine büyüğe etkinlik veriyordum boyama ,kesme tarzı mutfak masasinda o onu yapar bir yandan yardımcı olurdum küçük de oyun halısında oylanirdi öyle yemeklerimi çıkarırdim . Tabi henüz çalışmıyorum tüm bu hayata bir de çalışma eklenince ben de bilmiyorum nasıl olacak şuan 8,5 aya kadar geldik ☺️