ktnzehra49 hanimhatun bende kıymalı sulu patates var bu gün yanınada bulgur pilavı cacık olur tatlımda dünden kadayıflı muhallebi var
bianneo hanimhatun bugün eşimden balık menüsü var. O yapmasa ben patates salatası yapacaktım yanına da sigara böreğim vardı önceden kalan. Bebiş huzursuz bayadır tek çeşit yemek yapabiliyorum 🥹
hanimhatun bianneo afiyet olsun. Bugün bir çeşit olur yarın üç çeşit olur bebekli çocuklu olunca bu kaçınılmaz canım. Hiç önemi yok 🌹karnımı doysun yeter inşallah
milletsanakanalizemiolacak hanimhatun fırında karnabahar yanına ne yapcam bilmiyorum kendime şehriye çorbası yapcamda baska ne yapsam ya
Butterfly22 hanimhatun şehriye yada mercimek çorbası etli nohut pirinç pilavı salata çikolata soslu kek
Ssude hanimhatun sebzeli tavuk haşlama yapacağım. Yanına yoğurt çıkarırım. İki üç çeşit yemek yapanlar nasıl yapıyorlar 😳 kızım 1 yaşında ve ben bu haşlamayı bile zor yapacağım.
Butterfly22 Ssude yanıma alarak yapıyorum beraber kek yapıyoruz poğaça yapıyoruz o arada da yemekleri de aradan çıkarmış oluyorum