hanimhatun Dünden börek sarmıştım onu kızartacağım. Kek yapmayı düşünüyorum. Birde yoğurtlu mantı yaparım sanırım. 🥟🫡 bugün gün menüsü olsun
Egemenin_Annesi hanimhatun Ispanakli yufka böregi Salata Yapmayi düsünüyorum calisan kadinlarin kurtarici yufka böregi yani klasik 🤣
Balkizlarim hanimhatun ezogelin çorbası, kıymalı bamya yemeği , pirinç pilavı salata yoğurt yaptım sabahtan 🦋☺️🥰
ayseee_ hanimhatun afiyet olsun şimdiden 🌸 dünden yemeğim var ama eşim bey üst üste yemek yiyince sıkılıyormuş 🥴 tost istedi ona tost yapcam kızıma dünden kuru fasulye pilav var çorbası var onları yer kendime de sebze yemeği yapcam büyük ihtimalle taze fasulye yaparım böyle karışık bir aileyiz hddjdk
hanimhatun Sogukbaklava makarna olmasa ne yapardık. Hem uygun hem besleyici hem lezzetli hem çeşit çeşit yapabiliyosun. Bu makarna daha ne yapsın 🤣🤣
papatya__ hanimhatun ayy bugün benim de böyle patatesli kek kısır etmek tatlısı turşu birde mısır patlatırım afiyet olsun sizede 🌸
onefinemom hanimhatun Soslu karnabahar Makarna 🍝 ( fırında domates🍅 & sarımsak🧄 & zeytinyağı 🫒süslemeli) Teriyaki soslu tavuk 🍗 Bu emojileri de bir burada kullanabiliyorken cılkını çıkarayım dedim 😄