blairwaldorf Ben yıllardır yves rocher ürünleri kullanıyorum ve çok memnunum ama boykot olduğunu öğrendim şimdi ne alacağımı bilmiyorum:(
talhacm yagmurkokusu_ ya zaten haftada 1 kullanılmıyor mu ona rağmen mi inceltiyor. Sağlam bir bariyer onarıcım var
yagmurkokusu_ talhacm evet canım inceltiyor bariyer onarıcı kullanmamıştım başlarda yüzüm böyle çarşaf gibi incelmiş gibiydi araştırdım cilt bariyer onarıcı direk gidip la roche aldım baktım yüzüm dolgunlaşöaya başladı birde ben farmstoy collagen ürününü kullanıyorum pamuk gibi yapıyor yüzü. Ama şu sıralar kimyasal peeling kafam da aslında yaptıracaktım bir kaç araştırdım hangisi iyi olur eder kafam karıştı
leylannpembemontu yagmurkokusu_ kırmızı peeling cildi yeniliyor mu peki leke gözenek falan bende almayı düşünüyorum the purseti önerdiğiniz başka marka var mı
talhacm yagmurkokusu_ kimyasal peeleng ilk defa duydum. Dediğin ürün tam olarak neye iyi geliyor. Benim elmacık kemiklerinde kızarıklık var daha çok rozali yani cildim
yagmurkokusu_ leylannpembemontu lekeleri açıyor güzel yapıyor cildi ama şimdi alerjin filan varsa tenin çok hassassa bu serumlara girme derim. Bir kaç kişinin suratı fena olmuştu birde bunu kullanıyorsun güzelce durulaman gerekiyor üstüne de krem ve ertesi gün mutlaka güneş kremi kullanman gerekiyor bazı serumlarla aynı zamanda kullanmaman gerekiyor bana göre en iyi serum bu birde kuru cildin varsa yağ bazlı değil su bazlı temizleyiciler kullan derim ben maru derm ürünlerini kullanıyorum ama değiştireceğim memnunum ama biodermanın ürünleri de güzel diyorlar kirpiklerimi yaptırmaya gittiğimde orada da önerdilerde ben kimyasal peeling düşünüyorum işin uzmanında hangisi karar veremedim tabiki de bakınıyorum aslında ejderha kanı vardı aklımda da biri ozon diyince kafam karıştı biri de yosun dedi ona göre seçeceğim araştırıyorum.
mutlubibekleyis sabah-akşam: cosmed yağ bazlı temizleyici creamco hyaluronik asit serum creamco su bazlı nemlendirici creamco güneş kremi (sadece sabah) she vec arbutin niacinamide serum (sadece akşam)