[silindi] xxanne34 geri çekilme bi korunma yöntemi değildir zaten. Hayırlı olsun sağlıcakla alın kucagınıza inşallah
zmiraymom xxanne34 geri çekilme bi korunma yöntemi değildir. Rabbim bebeğinizi hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin ☺️
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala xxanne34 “geri çekilmeyle 10yıldır korunuyoruz, nasıl hamile kalabiliyosunuz” diyen kısım var birde 😁
lAmMelodi gamzes-26 Linç niye olsun haklı sonra ağlıyorlar hamileyim diye post üstüne post.Ben kadınlardan çok bebeklere üzülüyorum daha küçük bebeği olanlar istemeden hamile oluyorlar.
Bbcrrr Spriral ile hamile halan var ya bunu nasıl linç edebilirler ki, hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 💐💐
ikiprensannesi12 xxanne34 prezervatifle hamıle kalmıştım sımdı gerı cekılme prezervatif doğum kontrol hapı ıle korunuyorum bakalım
Deletedmom_182 xxanne34 hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah🌸Bende implant taktırdım fazla güvendim sanırım reglim gecikti aklım çıkıyor hamileyimdir diye🤦🏻♀️
BARTUMOM xxanne34 doğum kontrol hapı, prezervatif, geri çekilme artı ertesi gün hapı ile hamile kalan ben