emirtalhacan Kızlar bebeğim 9 aylık sabah vücudunda kızarıklık vardı ne yapayım bilemedim pazartesi doktora götürucem bu durumu yaşayan ne yapabilirim
1kub1ra emirtalhacan ilk bi çocuk doktoruna gçster istersen zaten o yönlerdiriyor genelde bana öyle yapmıştı çocuk alerji bölümüne randevu aldım daha sonrasında test yapıtılse
1kub1ra emirtalhacan benim oğlumda da yumurta alerjisi var dendi emzirdiğim için yumurtayı tamamen kestim ek gıdaya geçince de duruma göre ilerleyeceğiz yine de emin olmak için kan testi de aldılar ama zaten belliydi ben ne zaman yumurta yesem oğlumun yüzü hemen kabarır kızarırdı
1kub1ra eymenesra hayır bana 2 gafta işinde çıkar dediler önlem amaçlı yumurtayı kestik çünkü bariz yumurtada bir sorun olduğu belliydi
emirtalhacan Birerkekannesi_ hayır ilk kes değil neye olduğunu bilmiyorum ama kızardı yarım saate geçti doktorda sürüp berdi ilerlerse test falan yapilacak
Birerkekannesi_ emirtalhacan alerji öyle hemen geçmiyor ki yani en azından benim oğlumda. Çok geçmiş olsun.