Ferk Kızıma blw uyguladım fakat asla benden yemiyor. Ya telefon, ya musluk içinde oyun oynatarak ya park bahçe gezerek yedirebiliyorum. İnatlasiyoruz resmen hep pilav yesin hep istediği şekilde yesin böyle olan ve önerileri olan var mı?
nadidelifora Ferk ne güzel işte bırakın kendisi yesin akıllı çocuk öyle püre müre neymiş 😄 bir dönem çocuklar tek bir yiyeceğe merak saliyorlar. Geçici bir dönem olduğunu bilin. Bu ara verdiğiniz pilavlarin besleyiciligini artırın yani etli sebzeli tavuklu falan yapın. Birde mümkünse basmati kullanın pirinci. Onun harici yemese bile diğer yemekleri teklif edin inatlasmayin🌸
Ferk nadidelifora basmayı pirinç neden peki öyle yapayım besleyiciligi daha mı fazla? Evet inatlasmiyorum herşeyle karıştırıyorum pilavı çocuk pilavdan sogumasa bari 😅 dün tavuk pilav bugün ne pilav yapsam acaba diyorum artık 😅😅
nadidelifora Ferk basmati pirinç glisemik indeksi daha düşük daha sağlıklı bir pirinç. İlla pirinç yiyecekse basmati yesin ☺️ bir yerde farkedecektir bu kadın bana pilav diye biseyler kakaliyor diye farkendene kadar devam😄 akıllı bıdıklar♥️