Ezgisln Kızlar 5 aylık bebeğim menenjit aşısı daha olmadı doktorumuz hemen olması tarafında. Siz ne zaman yaptırdınız
Annegibi2006 Ezgisln 2 farklı doktora gidiyordum birisi 7. Aydan yapıyorum ben dedi bende bekledim 7. Ayda başka bir doktora sorduğumda gecikmişsin hem nimenrix hem bexsero aynı anda yapşımmdedi o şekilde yaptırdık
zmiraymom Kubracigimm bir şey sorucam benim bebeğimde 3-5 de oldu ama son dozu 12 de olucak dedi 5 ve 7. Ayda vurulunca 13. Ayda yapıyorlarmış dozu siz 13 yazınca şaşırdım 13. Ayda yapılabiliyor mu
babyyyy1 Ezgisln aşı takvimi oluşturmustu doktorum 3 doz baxsero 2 doz nimenrix 7 9 21 aylarda baxsero 9 13 aylarda da nimenrix yaptırdım
Kubracigimm zmiraymom bize doktorumuz o şekilde planlamıştı , ona uyarak yaptırdık bizde. 13 de yapılmaz gibi bir şey söylememişti açıkçası.
zmiraymom Kubracigimm cevabınız için teşekkür ederim ☺️ bende bi doktora danışayım çünkü 1 yaş aşılarıda var fazla olur hepsi bi anda
Kubracigimm zmiraymom rica ederim ne demek ☺️ evet üst üste gelirse yorabilir bebeğinizi. Aradan biraz zaman geçince daha rahat eder. Geçmiş olsun şimdiden 🙏