askbebegimmbenim Prenseselam benim bebeğim 11 ay 10 günlük meme emm emm gibi şeyler söylüyor anne bana falan demiyor şuan. Yürümüyor ama ellerini bırakıp 20 30 sn ayakta tutunmadan durabiliyor ama adım atmıyor. Ancak ellerinden tutarsak
derinmoms23 askbebegimmbenim poşet yapın bacakalrından geçirin poşeti arkasından tutun yürütün . Zamanla poşeti yavaş yavaş salın ve yürüyecektir. Ben çok uğraştım emeklemye başladığında bu şekilde yaptım hergün 10 - 15 dkkamı ayırdım hep 9 aylıkken yürümeye başladı duvarlara tutunaarak 10- 11 aylığına geldiğnde desteksiz yürümeye başaldı.
askbebegimmbenim derinmoms23 tamma canım bunu deneyeceğim teşekkür ederim. Kendi tutunuyor heryere sürekli ayakta ellerini bırakıyor hatta ayaktada durabiliyor kendi ama bı türlü adım atmıyor bu poşeti bı deneyeyim
derinmoms23 15 aylığız şuan konuşma az. Gel gel haydi baba-geldi - teyze - anne bir ara bir iki kere ismini söyledi o kadar. Ama kendince birşeyler anlatıyor nanananaan yapıyor .
Dmta Tek elinden tutun yürüyün ben bu yöntemle yaş gününden 10 gün önce yürüttüm şuan çok güzel yürüyor