nehired Arkadaşlar temiz bakımlı kıyafetlerimi gardropta paylassam satılır mı daha önce hiç yapmadım satıp para biriktirip altın yapmak istiyorum yapabilir miyim nasıl yapılıyor öneriniz varmı veya başka bir uygulama varsa yardımcı olur musunuz
nihangktg nehired ben dolap uygulamasında satmıştım nişanlık abiyemden tut gelinliğime kadr bana dar gelen ve gitmedikleri mi 2 yıl önce yaptım o zmnın parasıyla iyi kazanmıştım su gibi satıs yapıyodum yapabilirsin tabi canım temiz düzgün kullanılmıs kıyafet ve eşyalar güsel gidiyo
acimavi nehired para kazanan var mı bilmiyorum. Temiz, az kullanılmış bir sürü kıyafetimi dolap uygulamasına koymuştum, yıllarca durdu uygulamada, en son artık yeter deyip 2 koca çöp poşetini doldurup belediyenin kıyafet kumbarasına attım.
nehired yavrupandaannesi olmadı hepsine koysammi gelinliğimi kaçtan koymam gerekiyor acaba hiç anlamam fiyat konularını
yavrupandaannesi nehired yani atıyorum sen ne kadara almıştın şuan güncel fiyatı nedir mesela sen 1.000 tl ye aldın güncel fiyatı 8.000 tl Sen koy 3.500 tl ye mesela .. ( gelinlik için diyorum tüm ayrıntısına kadar yaz hangi model hangi beden atıyorum ayarlanıyor gibi tüm ıvır zıvırını) (2 el olduğunu da göz önünde bulundur ) arz talebini sen oluştur yani .. Hepsine koy tabiki nerden alan olursa hepsinin de aynı fiyattan koy .. Nerden satılırsa umarım dilediğin gibi olur satarsın ❤️