arelinannesi1 Kızlar çocuğunuz un dışarda tuvaleti geldiğinde napıyorsunuz cafede mi nasıl yani ben şimdiden öğreniyim onu da klozet aparatını yanımda mı tasımam gerek kendi çocuk klozeti büyük fikirler gelsin o zaman öğrendik bu arada nerdeyse 3 günde 🙏🙏
Canogul_ arelinannesi1 klozet adaptörünü hep yanımda taşıyorum çişini yapıyo ama kakasını yapmadı daha hiç dışarda eve gelene kadar tutuyor parka vs cıktıgımızda da böyle filli bişey var trendyoldan almıştım ona yaptırıyorum çişini
Mnli arelinannesi1 e bebekte potti miydi neydi adı bir tuvalet var yeşil mavi rengi biz baya bir süre yanımızda onu taşıdık katlanıp anne bebek çantasına giriyor hem adaptör gibi oluyor hem de lazımlık gibi onu alın mutlaka biraz büyüyünce direk klozete oturabiliyor zaten
antropologanne arelinannesi1 Yanımda hic tasimadim, avm lerde zaten bebek klozeti var hep oraya götürdüm. Eĝer yoksada mecburen klozete oturttum.
hndathn arelinannesi1 oğlumu ayakta yapmaya alıştırmıstı babası ayakta yapıyordu klozet ya da alaturka farketmez.kızımı da yer tuvaletıne götürüyorum kucagıma alıyorum sırtı bana dönuk vazıyette kaldırıyorum kucagıma asla oturtmuyorum ya da çömeltmıyorum