Yaaa kızlar merhaba yeminle çok sinirle yazıyorum çıldırcam artık ya 1 yaşında 13 aylık hatta gündüz uykumuz yok olursa bazen 1 defa yarım saat uyuyor ama gece uykusu haram oluyor bana zıpırt uyanıyor 15 dk bir 20 dk bir meme emmek istiyor sürekli yanımda yatmak istiyor ya bundan 3 ay önce yazdı kendisi yanımda yatmak istiyordu yatırdı çok uyanıyor bende bitkin düştüm uyumuşum uyandığını duymadım döndüğünü görmedim yere düştü sesle uyandım korktum bi daha asla yanımda yatırmam dedim eşim yoktu sol tarafım boş kız yatıyor ama yine düştü yanına yastıkda koydum ama düşmüş neyse tabi beşiğini kabul etmiyor benle uyumak istiyor bende yer yatağı yaptım bazamızın yanına beraber yattık sürekli uyanıyor yine şu an kış yerde yatıramam soğuk yerden ısıtma yok tabi ben ne yapacağım ağlamak istiyorum artık sebepsizce ağlıyorum zaten neden ya bir tek ben mi böyleyim diyorum bana önerebileceğiniz bişey var mı uyku eğitimi almamı söylediler alan bir arkadaşım vardı onun desteğiyle bende aldım yok ya bizde işe yaramadı çok üzgünüm Allah sabır versin Allah yardım etsin annelere