Tugcekus Kızlar yeni aldım bişey sorucam ya 8saate sabitliyorum 2. Ayarda fakat nem ayarını anlayamadım onuda 55 yapıyorum ama kısa bir süre sonra kapanıyo neden acaba nasıl oluyor sabaha kadar çalışmasını istiyorum mesela kullananlar yardımcı olabilir mi?
gamze28y Tugcekus nem ısı göstergesi olandan aldıysanız eğer zaten odanın ısısını ve nemını gösteriyordur
Mavigokyuzu Nem oranı odada yüzde 55 i bulunca otomatik olarak kapiniyor olabilir mi? 55 ten aşağı düşünce tekrar çalışacaktır belki
Mavigokyuzu Tugcekus yani odanizdaki nem neticede 0 değil odanızda mevcut bir nem var siz makineyi 55 e ayarladiysaniz ve odada yüzde 57 ben varsa çalışmaz tabiki, makinenin calismasi için odadaki nemin 55 in altına düşmesi gerekir bu durumda
Tugcekus gamze28y gösteriyor evet de o nem oranını nasıl sabitliyoruz takar takmaz mesela nem neyse biraz üflüyo sonra kapanıyor
gamze28y Tugcekus sağ alt köşede nem ayarı var tıkladıkça yükseliyor ona basıp yukseltebılırsınız ama benım doktorum saatlerce açık kalmasın demişti ara ara kapatın bence