pasaklisinkukuli Sarma Börek Kısır Makarna salatası Pasta Poğaca yapmayı bilmiyorum(önerirseniz diye baştan yazayım dedim) Eksikse kolay tarif atın 2 yaş bebesi ile ve tatlı şeyleri yapamayan bir anne olarak işim zor 😀
dertlikaval pasaklisinkukuli a 101 in ninet börekleri var yapamam diyorsanız hazır onlar fırına atıyorsun direk tadı güxel oluyır
pasaklisinkukuli dertlikaval yok yok börek yapıyom cok şükür öğrwndim kvdemden 😀her çeşit yemek yaparım ama bu tarz şeyleri yapmayı da yeöeği de sevmiyom 😀😀
elifkos pasaklisinkukuli en iyisi nefis yemek tarifleri 😂tuzlu kurabiyesi olsn pudingli kurabiyesi çok güzel oluyor
melis10 pasaklisinkukuli evet ben aldım 1 şeklinde yaptım biraz başarısızdı ama olsun öenmli olan ugrasmak :)
merveem Makarna salatası yerine kurabiye olabilir kısır doyurucu zaten pastada var okadar kişiye çok bile menü
pasaklisinkukuli dertlikaval gel kız kafan götürürse koca tarafına doğum günü düzenliyom benim taraftan kimse yok sen olursun 😀
merveem Ben 30 kişilik mercimek köftesi börek poğaca kurabiye pasta menüm vardı arttı bile senin aile içi bide
nadidelifora pasaklisinkukuli Tatlı kurabiyenin şahı budur benim için. Kalıp yoksa bardakla kes gitsin 😄
merveem pasaklisinkukuli kurabiye tarifi olarakta doğum gününden önce ben starbaks kurabiyesi yapıp buzluğa attım o günde hemen kesip pişirdim pratik ve lezzetli bi tarif öneririm