helinsila gunes88 kesinlikle tel sehiryeli yoğurt çorbası çok sever iki üç tabak içiyor yani her gün mutlaka yaparım ben yapmasamda o ister kızım 2.5 yaşında oğlum 11 aylık bezelye etli patatesli havuçlu yaparım sever çok güzel yerler her türlü yemeği yiyorlar çok şükür ne yaparsam yapayım yiyorlar 💗
minnik gunes88 lahmacun benimkinin en sevdiği yemek. Öğlen yemeği çorba yapıyorum. Zeytinyağında unu kavuruyorum, su ve ilik suyu/et suyu ekliyorum kaynayınca da tel şehriye ekleyip kaynatıyorum ve hazır. Pratik ve seviyor
Ballikizim99 gunes88 brokoliyi haşlarım üstüne zeytinyağı limon sıkarım bayılır bide biz sakala çarpan deriz yeşil mercimekli erişteli çorba onu da çok sever
Enu gunes88 tavuk suyuna yayla çorbası ve kıymalı mercimek çorbası. Ne kadar versem o kadar yiyo valla🥹
aycasil gunes88 enginar, kabak, karnıbahar, pırasa, brokoli falan hepsini yer, balık, tavuk, ciğer, et onlarıda yer çok şükür. Tarhana çorbası çok severek içer. Yemek konusunda bir sıkıntı yaşamıyorum. Birtek makarna yemez,😃 şuan 14 aylik
FirdevsMeva helinsila Ay yeni gördüm kusura bakmayın 2 orta boy havucu ve 2 diş sarımsağı biraz sıvı yağda kavuruyorum sonra üzerine et yada tavuk suyunu ekliyorum kaynayınca 1 çb şehriyeyi atıyorum şehriye pişince terbiyesi için 4 kaşık yoğurt bir yumurta sarısı bi yk un 1 cb su katıyorum sonra terbiyeyi kaynayan sudan biraz alıp ılıştırıyorum ve yavaş yavaş karıştırarak tencereye ekliyorum biraz pişiriyorum kapatıyorum üzerine tereyağ kızdırabilirsiniz biz bütün aile çok severek yiyoruz o yüzden malzemeler çok sadece bebeğime göre hiç yapmadım 😃 aynı tarifi tavukluda yapıyorum o da çok güzel oluyor
maygirl gunes88 makarna, kiymali eriste kiymalı tarhana çorbası,haşlanmiş et bulgur pilavı, yani cok cok sewio diyemem ama genelde bunlari yiyor sebze ne yapsam asla yediremedim.balığı birakti aylardir yiyor tawuk cok nadir.bazen pankek.coo cok nadir havuç corbası.
lolitam gunes88 makarna şehriye çorbası Yayla çorbası genel olarak çorba seviyor 14 aylık birde Pirinç pilavı sever geriye kalan yemekleri ağzına surmez ben çocuklarıma yemek cesitsizliliginden çok rahatsızım
nurftma Tarhana çorbası, yayla çorbası, köfte, brokoli patates kıymadan köfte yapıyorum seviyor. Tavuk kızartması, tam buğday unlu bazlama , salata, havuç yemeği ,basmati pirinçle pilav, bulgur pilavı bunları seviyor oğlum . Aklıma gelenler bunlar şuan
helinsila FirdevsMeva çok teşekkür ederim yanıtınız için bende tavuklu tel şehriyeli terbiyeli çorba yapıyorum ama hiç havuçlu denemedim deniycem kesinlikle 🥰
helinsila FirdevsMeva nasıl dogruyorsunuz küp küp mu yoksa robottan geciriyormusunuz 11 aylık oğlum seviyor havucu yemeklerde kullanıyorum çiğniyor yiyebiliyor kolaylıkla küp küp yapsam olurmu sizce