birisi007 bucocukac_ Bebek mi ? Benim bebeğim kanında enfeksiyon çıkınca doğduğunda kuvözde kaldı. E nabızdan değerlerine baktığımda bu değeri yüksekmiş sonradan düşmüş
bucocukac_ birisi007 13 aylık suan enfeksiyon durumlarında yüksek oluyormuş bide yenidoğanlarda yüksek oluyormuş
bucocukac_ efecikgnr kabızlık sorunu var sadece ama bildiğim bi enfeksiyon yok sadece kan verdikten bir gün sonra sürekli hapşırdı grip olmadan öyle geçti
efecikgnr bucocukac_ bağırsaklardan dolayı belki yüksek çıkmış olabilir . Hemen evham yapmayın kötüyü cagirmayin 🙏♥️
efecikgnr bucocukac_ rabbim kalıcı şifalar versin canım benim evham yapma lütfen doktora bak sen googleye bakma
efecikgnr bucocukac_ inanırım. Bakım benim evladım 45 günlükken açık kalp amelyati oldu 7 aylık panik atak sahibi oldum en ufak şeyde ayaklarım titriyor inanırım . Rabbim evlatlarımızı esirgesin aklıma gelen hiç olmasın hep en güzeli sağlıklı olsunlar .
bucocukac_ efecikgnr çok geçmiş olsun rabim evladınıza çok güzel günler nasip etsin yaşadığınız tüm sıkıntıları unutturacak güzel günler göstersin
bucocukac_ durusemahmet yeni görüyorum evet düştü normale döndü ama tekrar vereceğiz garanti olsun diye