Svllo Ferro sanol şurup verdi dr kustu ve içmedi bir daha sonra ferro zinc surup verdi tadı iyi diye onu da zorla ağzına sıkıyorum hiçbirşekilde içiremedim onu da kusuyor ve ne zaman içse aşırı iştahı kapanıyor yemiyor demiri de düşük ne yaapacağım ne kullanacağımı şaşırdım bestiron kullandık daha önce yükseltmedi
Mommyhann Svllo demir ilaclarnnda sprey şeklinde olanı varmış doktora sormuştum ogluma içiremiyorum bunuda içmezse bu şekilde yazarız demişti ama ben şırıngayla zarzor veriyodum cok sükür düzeldi değerli aslında bana göre o dönem kullanırlen iştahıda artmıştı . Doktorunuza danısın bunu
Svllo bsrakurt hepsini denedim içmiyor ya başka neye karıştırabilirim bence kusmadığı zaman da bulantı yapıyor çünkü hiç durmuyor yavrum
Guz06 Kaç yaşında acaba bende bu gün 14 aylık bebeğime kan tahlili yaptırdım , demiri aşırı düşük çıktı , microfer damla aldım kilo başına bir damla dediler , ek beslenme olarak neler yapabiliriz acaba ?
Svllo Guz06 10 bucuk aylık yeşil mercimek ıspanak semiz otu tahin pekmez vermeme rağmen düşük öncesinde bestiron kullanıyorduk fayda etmedi
Aslan-K Yeşil mercimek ,demir deposu . Oğluma sadece ek gıdaya geçene kadar demir verdim sonrasında çorbalarına katarak , yemeklerine katarak vermeye devam ediyorum. Çok şükür demir eksikliği yaşamadık.