filizmom Kızlar bebeğim için ilk defa tatlı patates aldım buharda haşladım ama böyle uzun uzun ip gibi mi desem lif mi kılçık mı kaşıkta belli oluyor bayağı da var. Yediriemedim çünkü rahatsız eder eminim. Neden böyle oldu normal mi?
diana96 filizmom foto yok bu arada, ama tatlı patates çok lifli oluyor dikkat etmelisiniz, ben tatlı patates mutlaka blender çekerim, pek güvenmem
Unicorn67 filizmom bende 1 kez aldım böyleydi sanırım olgunlaşmamış falan bebeğim hiç sevmedi bende birdaha vermedim
filizmom motherisbackk arkadaşım da benim hiç böyle olmadı dedi. Zaten yedirmedim bebeğime ama bilemedim ya.
NewMomm1 filizmom ben çok tatlı patates pişirdim acaba siz buzluğa hem tatlı patates hem kabak atıp tatlı patates yerine kabak pişirmiş olabilir misiniz😂
filizmom babyyyy1 😅 yok yahu marketten aldım dilimli değil yani gayet tatlı patates görüntü ve tipiyle 😅 ama hakkaten bayağı turuncu 🙄
filizmom NewMomm1 ya bu kabak aşılanmış patates mi yoksa 😅 hayır marketten aldım dilim de değil tipiyle görüntüsüyle gayet patates 😅
babyyyy1 filizmom tadına baktiniz mi tatlı patates tadında mi ilk defa bu kadar turuncu gördüm çünkü bana küçükken annem çok pişirirdi ve çok severdim şimdi nerde var bende alayım bulamıyorum
NewMomm1 filizmom patatese benzeyen bi kabak var da aklıma o geldi😂 bir şey olmaz kız yedir gitsin normal yani
filizmom babyyyy1 tadına baktım ama ben daha önce hiç tatlı patates yemedim desem 😅 tatlımsı bir şey ama olması gereken mi bilmiyorum 😅 file marketten aldım