feyzanuur menenjit aşısı sonrası sıkıntı yaşanyan var mı? biz ilk dozdan sonra iki gün kendimize gelemedik aşı yeri aşırı ağrı yaptı… yaşayıp çare bulan var mı yarın tekrar aşımız var çok korkuyorum😞😞
mamabear_ feyzanuur doktorumuz ateş ve ağrı yapabilir demişti. Geçen gün ilk dozunu oldu kızım. Çok şükür ateş yapmadı ama normale göre daha yüksekti. Bir de çok huzursuzlandı 2 gece. Özellikle aşı akşamı. Sürekli uyandı mıkırdandı uykusunda. Sanırım ağrı yaptı dili yok ki söylesin.
diana96 feyzanuur 2ci dozu olduk dün bizde çok etkilendik uyuyan bebeğim uyumuyor ateşi olmadı bu sefer ama çok huysuzluk uykuya dalamıyor çok üzülüyorum Umarim yarın daha iyi olur
feyzanuur mamabear_ bizim de aynıları oldu ama özellikle aşı yerlerine hiç dokundurtmadı. sürekli kucak istedi bacağına değmeden almaya çalıştık çok zordu yarın yine aynısı olmaz inşallah
feyzanuur diana96 inşallah hemen toparlarlar ya. hiç yaptırmak istemiyorum ama mecbur… aşı yerlerinde ağrı oldu mu sizin
diana96 feyzanuur tabi yaptırın hastalığı düşünemiyorum eğer bu sadece aşı ise. Yok bacakta sorun yok, banyo dam sonra daha rahatladı, bebeğim banyo çok sevdiği için. 2kere yaptım bugün böylece uykuya daha kolay daldi. Darısı sizi hafif bir şekilde