Aylizlina0110 Kızıma bu zamana kadar hiç süt vermedim. Bugün içimin laktozsuz sütünü aldım gördükce istiyordu akşam uyudumadan 1 çay bardagı ballı süt vereyim diyorum sütü ısıtıcam mı nasıl veriyosnuz
suheyla92 Aylizlina0110 laktoz intoleransi yoksa laktozsuz almanıza gerek yok aslinda. Bir de vermek istiyorsanız sabah verin. Yatmadan önce icildiginde geniz akintisi ve öksürüğü tetikledigini söylüyor doktorlar.
degersizbirhayat_1 Aylizlina0110 3 yaşındaymış artık normal pastörize süt içebilir. Balın eriyeceği sıcaklığa gelene kadar ılıtın bal koyup karıştırın gece büyüme hormonları aktif olduğundan boy uzamasına da destek olur ballı süt hatta smoothie şeklimde de yapabilirsiniz içerisine muz da koyup başka bir tarif de söyleyim muz kefir bal blendırdan bııızzzzz bu da çok güzel oluyor çok da faydalı
Aylizlina0110 PamukPrensesannesii laktozsuz mu veriyosunuz kaç yaş günde ne kadar veriyosnuz hafif ılıtıp bal mı ekliyosunuz
heygorl Aylizlina0110 pastorize sütü ılıtıp koymanız yeterli. Bal direkt yüksek ısıyla temas etmemeli faydasından çok zararı olur. Yine de günde bir taneyi geçmeyin bence kansızlık demir eksikliği iştah azalması ve geniz eti büyümesi yapabilir süt