Svdsvd Merhabalar, Hiç ayağında resimdeki gibi morluk yaşayan oldumu ağrısız, ayağımı carpabilecegim yerde değil birdenbire bukadar buyuk
alpinannesi__ Svdsvd benim bacağımda sürekli böyle morluklar oluşuyordu emindim yani bir yere vurmadığıma kalp damara gittim ultrasonla bakıldı venör yetmezlik dedi Dr toplardamardaki kan kalbe ulaşamadıgı için morluklar oluşuyor dedi varis de etkiliyormuş hematolojiye de gönderdiler ama gitmedim ayağını yukarıdan tut çık fazle ayakta kalma demişti eğer çok ayakta falan kaldıysanız olabilir belki
Svdsvd 15 gün önce tam kan sayımı yapilmisti hafif kansizlkk herşey normaldi, devletten 12 gün sonraya randevu bulabildim
Svdsvd alpinannesi__ herzamanki gjbiyim, ilk defa bukadar koyu renk ve büyük olustu ondan tedirgin oldum
HE-SEN-COK-BILIYON Svdsvd bende de oluyordu ama bu kadar değil dahiliye gittim hematolojiye gönderdi orda da bişey çıkmadı kalp damara gittim adam çok iyi ilgilendi sonuçlara baktı ya stresten ya da cildin çok hassas sen fark etmezsin ama az bile sürtünsen ya da değse morarır dedi
Svdsvd HE-SEN-COK-BILIYON kalp damara da aldım sağa sola carparim onda bile bukadar koyu degildi bu çok aacma sapan yerde çok büyük çok koyu renk
HE-SEN-COK-BILIYON Svdsvd ne dedi bişey dedi mi canım? Hematoloji kanda bir sürü şeye bakıp kontrol edecek şimdi inşallah sorun yoktur
Svdsvd HE-SEN-COK-BILIYON kan tahlili verdi lym% Max 50 olması gerekirken 53 çıkmış. Sadece hematolog benimde degerlendirmemi isterse randevu alıp gelirsin dedi 😶.çok sağol cnm desteğin için ben yine hematologtsn sonra yazarım