matmazelll34 24+3 hicbir şekilde ogrenemiyorum kime gitsem inatçı diyor göstermiyor detaylı girdim bugün kordon almış bacak arasına dönmüş arkasını yatıyor bide o kadar çikolata vişne suyu içtim doğunca öğrenicem artık 🥹
matmazelll34 gencmom_ benim oğlumda sivriydi aklımda o kaldı diyorum erkek mi acaba kız geç gösteriyor diyor bazıları da
gencmom_ matmazelll34 valla canım benim ki erken den gösterdi geçse erkek derler ama batıl inanç O sivriydi erkek dedi herkes oysa kızdı 🤣 Alakası yok karın sivri yuvarlak falan
matmazelll34 SweetMom__ detaylı için dediler orada cikiyor diye ama çıkmadı bende detaylı da bile vermedi adam kağıt sinir oldum iyice elle tutulur biseyimiz yok
Honki_Ponki matmazelll34 detaylıda kemik yapısından belli ediyor kız olup olmadıgını zaten ama gösteme bazen yapmıyorlar malesef
Honki_Ponki matmazelll34 ay kız mı yoksa 🤗genelde kız çocukları kendini çok saklar benim üç numara 6 aylık olanaca kendini sakladı ümidimi kesmiştim artık bende 6cı ayın sonunda gösterdi gül cemalini minik prensesim 🥰