EliS_ Evet kızlar kızımın hala dişi yok. Dr. Bu gün gittim bir buçuk yaşa kadar çım ayabilir diyor. Heran gb tahlil sorun yok 🫤🤷♀️🤷♀️
etuerk EliS_ 13 ay 25 günlükte ilk diş patladı devamı hala gelmedi mesela benim doktorumda bekleyelim 15 16 ya kadar demişti değerlerinde sıkıntı yoksa problem yapma
Momalpa EliS_ bir iğne var onu yapıyorlar dişleri hemen çıkıyor. Bilmiyorum sanki baya gecikmiş gibi benim oğlum 9 aylık çıkarmadı doktor çıkarmasa iğne vurdururz dedi iki hafta sonra kendisi çıkardı dişi
denizz_1222 EliS_ benim kizima doktor kalsyum yazdi 6 aylikken 7 ayinda cikti disleri su an 14 aylik 8 disi var oglumunda 11 aylikdi daha yoktu disi onada kalsyum verdik 20 gun falan sonra cikti disi kalsyum tahlili yaptir bence
EliS_ Bu durumu yaşayan anneler naaptınız sizin dr. Ne dedi ??? Başka dr. Mı gitsem çok ikilemde kaldım🫤
EliS_ ffulya Yok aslında çok Kilosu sınıra yakındı üste çıkmışız şükür ama diş beni benden alıyo çıkmadı hala sancısı yıl oldu var kendisi uok🥹
EliS_ Momalpa Dr. Bahsetmedi ark. Bahsetti ama doğal yolla çıksın diye bekliyorum. Anormali olmadıkça. Başka dr. Gitmeyide düşünüyorum. 🤷♀️
ffulya EliS_ tahlilleri normal çıkmış dişi de çıkar inşallah büyüme problemleri de eşlik etseydi sıkıntılı bir durum olabilirdi
ffulya EliS_ eşlik eden büyüme geriliği de olsaydı hipotiroidi, raşitizm gibi hastalıklardan şüphelenilirdi
EliS_ ugze Benim kızımda 14 aylık çıkmadı dr. 1.5 yaşa kadar çıkmayabilir dedi. Siz gittinizmi dr. Ne dedi acaba?
EliS_ ugze Peki dişleriniz gerçekten sağlammı ? Çok sağlam oluyor deniliyor geç çıkan diş 🙃 Umarım doğrudur 🤷♀️