berosunannesi Geç mi kaldım bilmiyorum mum üflemeyi ne kadar sürede öğretebilirim siz nasıl öğrettiniz hiç ilgisini çekmedi sadece mumları ellemeye çalışıyor 🤦🏻♀️
Meri-Mel berosunannesi Ay hiç denemedim ,fakat yemeği uflerken görüp bazen kendisi de üflüyor refleks olarak bir mum sondurebilir mi bilmiyorum biz pasta alıp kutlasak da mum uflemiyoruz çünkü 🥺🤔
BordoHuniliAnne Kızım 2 yaşinda, oğlum 1 yaşında kendi pastasını üfledi, kızım 1 yaşındayken mumdan korkuyordu.
berosunannesi BordoHuniliAnne yani nasıl öğrettiniz üffff falan yap diyorum hiç oralı değil her şeyi elleme merakı zaten
birtekizbirikizz BordoHuniliAnne oğlum 2 yaşında ogrendi bir yaşındayken mumdan korkuyordu ikinci yaş pastasını kendi ufledi
BordoHuniliAnne berosunannesi kendim üfledim kendimi alkışladım, babası üfledi babasını alkışladık böyle birkaç denemeden sonra öğrendi, zaten küçüğü de ablasında görünce hemen öğrendi.
26120 1 yaşında üflüyordu 18 aylık su an burnunu hınkırıyor 😂😂 Kaynana dili deniyor ondan çok oynuyorduk düdük falan al canım flüt üflüyordu öyle öyle öğrendi
Nikita berosunannesi baloncuk üfleterek başlatın. Sonra muma geçersiniz. Biz öyle yaptık. 2 yaş pastasını kendi üfledi
cicekkizim14 berosunannesi yemek yedirirken öğrettim. Sıcak sıcak üf diyordum kaşığa doğru hadi sende yap dedikçe üflemeyi öğrendi. Yaklaşık 2-2.5 aydır yapıyor şu an 18+10 günlük. Bazen yoğurda falan da üf diyor sonra yiyor😅 ama mumu söndürecek kadar kuvvetli üflüyor mu bilemiyorum hiç denemedim mumda
Biz3kisiyiz_ berosunannesi 1 buçuk yaşında falandı daha önceden de üflüyordu ama söndürmeye gücü yetmiyordu 😂 baloncukla oynamayı çok sever birde balon şişirmeyi şuan profesyonel oldu 😂