EzgiAli Egeliglsm bende oyle yapiyorum ama bu siralar cok cabuk acikiyo 60 cc yle bebeginiz ne kadarlik
EmineGneDemir Arkadaşlar doymadığını nasıl anlıyorsunuz biz 32 günlük olduk sütüm gelmeye başladıktan sonra hem emziriyorım mama vermiyorum. Çişli bezlerimiz 1 ayda 1.400 gr kilo aldı sürüm geliyor. Mamayı neye göre başladınız
EzgiAli EmineGneDemir canim benim bebegimin kilo alimi kotuydu sutumde yetersizdi doktor baslatti mamaya
EzgiAli [bilinmeyen] benim ikisinden anca o kadar cikiyo 😞 kimileri dediginiz gibi 15-20 dk tut diyo kinileride kendi cekene kadar 1 st bile olsa cekme diyo napicagmi sasirdim😁🤷♀️
Duruyaman EzgiAli 41 günlük bebeğim birinci haftadan beri mama veriyorum hemde emziriyorum. Kaşıkla veriyorum. Beni emmeyide bırakmadı
Ela_c Duruyaman A2B4 Evet bence daha yolu var , her cocugun gelisimi farkli sonucta.. zamanla InsAllah herseyi ögrenirler🤲
Ahmedinannesi Serdogrul hangi biberonu kullanıyordunuz peki ve ne kadar sonra bıraktı?😐ben de biberon kullanıyorum ve memeyi bırakmasından çok korkuyorum o yüzden soruyorum..
Serdogrul Ahmedinannesi bende dr brown vardı gazımız var dıye onu kullanıyodum ve diğerlerine göre de akışı baya yavaştı. Doktor bana anlmaya başladıktan sonra bırakır demıstı yaklaşık 1-5 2 aylık falandı
Duruyaman Firdeskoseci 3 saatte bir en erken ama benim sütümle yetinirse erteleyebildiğim kadar erteliyorum mamayı. Önce emziriyorum ben. 60 cc de mama veriyorum
Duruyaman EzgiAli kundak yapıyorum sıkıca. Emzirirkendden daha dik tutuyorum. Altta kalan elime mama bardağını alıyorum o şekilde