Hande2204 Merhabalar 4 bucuk aylik kizim var uyandigin itibaren sabahtan aksama kadar her dakika ilgi istiyor bikere gormesin beni hemen mizmizlanyor ve sonra aglamaya basliyor.Hic bir isimi yapamiyorum.Ayakta sallasam bilr 1 saate anca derin uykuya geciyor oylr birakabiliyorum ayagimdan suandada hala salliyorum saat 12den beri.Bu donemde benim yasadiklarimi yasayan anneler varmi? Doktora gitmeyi dusunuyorum artik ama ilgilenince oyun yapinca guluyor bi sorunu olsa o zamanda aglar diye dusunuyorum
Seherronya Hande2204 bu 4.aydan nefret ettim sabırla bitmesini bekliyorum yoksa deliricem bugün sinirimden ağladım :( mutlu huzurlu bebeğim gitti yerine mız mız ağlayan bir bebek geldi
Yunusemre-annesi Hande2204 aynı sorunları yaşıyorum 3 doktor a gösterdim hiç birşeyi yok 4 ayda olur diyo sürekli ilgi oyun istiyor benim oğlumda uyumuyor uyanıyor hemen😔
Hande2204 Seherronya benim bebegim oyle cok duran suskun bi bebek degildi ama bu 4. Ayda cok degisti okadar yoruluyorumki hic biseye yetemiyormus gibi hissediyorum kendimi 😐
Hande2204 Suzann bende oyle tuvalete gideyim diyorum bagiriyo her dakika beni gormek istiyo ilgi istiyo valla bu ay bittik😁
Mirayy00 Hande2204 bizde 4 aylık olucaz şimdiden başladı atak dönemimiz 35 guuk bi süreç sabirla bitmesini bekliyorum😫 yoksa tuvalete bile gidemiyorum
Ruyam_35 Hande2204 ben yaşadım malesef ayağımda sallamaktan belim bacağım tutmuyordu 4 ayın sonlarına doğru biraz daha iyi oluyor allah sabır versin
Hande2204 Ruyam_35 ay insallah bizdede biter ayakta sallama sorunu hic biyere gidemiyorum evime cagiramiyorum kimseyi cunku ayagimdan birakinca uyuyor gelenede is yaptiramam misafir bile agirlayamiylrum zaten durmadigi icin hep daginik ev anca kayinvaldem geldiginde evi temizleyip toparlayabiliyorum
zeynepzeze Bazen bir sinir geliyor sonra bir bakıyorum o kadar tatlı ve muhtaç ki. Sarıp sarmalıyorum. Uyutmuyor, yemek yedirmiyor, iş yaptırmıyor. Bir süre böyle herhalde, canları sağolsun