Layddiana Kızlar bu ikisini birlikte versem nasıl olur? Sabah metsil ikindi ve akşam nurse Harveys versem. Daha dün başladım Harveys e gece sancidan uyumadı hep ikindi kaç saatte etki ediyor bu damlalar
Sngl55 Layddiana bnde kullanıyordum bunları fayda etmedi. Sonra doktor Coli-Nat diye bı şurup verdi. Çok şükür gaz sıkıntımız kalmadı
Xbirisiiiiiii Bazen damlalar daha da sıkıntı yaşatabiliyor bebeğim çok gazlıydı başta metsil kullandık ama daha da kötü oldu bebeğe ve gaz durumuna göre değişebilir tabi
hsrt07 Hunilianne. nurse Harveys kuplandim bebeğim gece sabaha kadar hiç uyumadı ve ishal etti bende kullanmayı bıraktım 20 damla diyordu ben 4. 5 damla kullanmama rağmen isham oldu dikkat edin bence bebekleri yipratiyir o damla
rabilay Metsil ile birlikte biogaia kullanıyorduk biz bebeğim çok gazlı bi bebek değildi yetiyordu bize
Divayorgunxx Bebekten bebege degisiyo canim.bnm ogluma metsil hic etki etmedi,kizimada cok guzel etki ediyor.bende bugun nurse herveyse basladim ,cisini yapamiyor diye bakalm gorecegiz