byzerl Sleepy mavi paketli bez kullıyoruz pişik oluyor gibi molfix aldım denemek için o da çok çiş sızdırıyor bez olarak ne kullanıyorsunuz aynı durumu yaşayan var mı
Iremylcnkya07 byzerl sleepynin natural (yeşil olan) çok iyi mavisini bende beğenmedim bide sarı olanı kullanıyoruz extra o da
mihramomm1 hazale966 Goonun kalıpları nasıl acaba bende Goona geçmek istiyorum ama kalıpları hakkında herkes farklı yorumlar yapmış hepsiburada da
hazale966 mihramomm1 biraz küçük kilosuna göre bir numara büyük alabilirsiniz ben şuan 4 kullanıyorum ama 5 te olur evdekileri tüketiyorum prima muadili zaten dogdugundan beri kullanıyoruz biz sleepy de kalıpları kücük bizdede sleepy sızdırma yapıyordu
Yarenszr Goon bende kullandım oğlumda çok sızdırma yaptı molfixde pişik yaptı çok sleppyden çok memnunun her rengini kullanıyorum birde ebebeğim kendi markası güzel külot bezini kullandım çok memnun kaldım
perakus byzerl doğdugundan beri prima ve sleepy kullandım ikisini stoklamıstım ama sleepy kalıpları cok dar sızdırıyo hep kakası bile cıktı kaç kere. Şu an yine prima ve sleepy ecologic var onun kalıpları daha geniş ikisini kullanıyorum bi sıkıntı yok
perakus byzerl molfixde bi ara annem almış diye kullandım beğenmiştim ben kalıbı falan güzeldi ama biraz kalın bi bezdi yaz için.
mihramomm1 hazale966 Teşekkür ederimm 🥳❤️ Şu an pure baby kullanıyorum o da güzel aslında ama geceden sabaha biraz kızarıklık yapıyor arada değiştirmeme rağmen kızım kirli beze karşı hassas 😏😂
gamzeci Baby me , slepy, goon ,bebem natural , pure baby , molfix ve turco denedik turcoda kaldık çok memnunuz fiyat performans ürünü
rana0234 Oğlum iki buçuk aylık.Gunde üç dört kez kıyafet degistirirdim.Surekli üstü başı batardi.Prima,sleppy, Baby turco,kanz denedim hiç biri çözüm olmadimEn son gidip BİM’in bezini aldım.Aldigimdan beri sorun çözüldü ,onunla devam ediyorum simdilik