busra2495 Kızlar menenjit aşısından sonraki süreç çok mu zor? Bir kaç kişiden duydum herkes 3 gün ateşi düşmedi huy değiştirdi yorumları aldım. Nasipse yarın yaptıracağız ama çok korkuyorum.
asrinhatasi busra2495 evet bexsero ise o ağır geliyor. Diğer aşılarda sorun yaşamadığımız için bexseroda sadece iki gün huysuzluk oldu o kadar.
elifela231223 busra2495 nimenrix yaptırdık ne ateş oldu ne huysuzluk sadece birkaç saat uyuttu o kadar
hndathn busra2495 nımenrıx birsey yapmadı. Bexsero ilk doz birşey yapmadı ama 2.sarstı baya. Asıdan sonrakı gün kusmaya basladı 39ları gördük ateşte. Acillik olduk serum falan takıldı. 5 saatte atesını zor düşürdüler. Sonrakı gün kusma yoktu ateş vardı ama inatçı degıldı 3.gun bırsey kalmamıştı çok şükür
glsh01 Bende 4gün önce yaptırdım ateşi yükseldi huzursızlandı halsizleşti bebeğimi çok sarstı.gelişim döneminden mi aşıdan mı bilmiyorum bugün 4.günümüz normalde çok akıllı bir bebeğim var ama huysuzlandı ağlıyor uykuya geçişi zorlaştı anlamadım
yarenozkk busra2495 3.ayında ilk dozunu olduk aynı gün hem rota hem menenjit hiçbir sorun olmadı ateşi dahi yükselmedi normal hayatımıza devam ettik biz bexsero olduk
Annegibi2006 busra2495 çocuktan çocuğa değişiyor oğlum 7 aylıkken 1 doz bexsero 1 doz nimenrix aynı anda yapıldı ne ateşi çıktı ne huy değiştirdi gayet rahat geçti