cansu3545 2 yıla yakın sabah akşam aralıksız yüksek dozda verdik o kadr demir fepolari boştu ki mecbur kaldım fişler lekelendi asindi iki kez dolgu yaotrdim daha 5 yaşında düşünün ama sağlığı için dişleri es geçtim mevhur Allah nasip ederse yenileri gelecek dişlerim diye diye icirdim bence hiç boşa zaman harcamayin ve verin ferro zinc en etkilisi çabuk yükseltiyor, yemekelrde yoğurt vermeyin ayrı öğünde verin düzenli et ciğer yedirin bakliyatta verin, kurudut çok faydali demişlerdi ve ilacı verrken c vitamini mutlaka verin ilacı icmiyorsa mesela portakal suyuna koyun ins çabuk iyileşme olur çünkü çok yan etkisi varmış demir eksikliğinnin oğlumda ilacı içerken yukdelio iki ay kullanıp bırakıyordum ve bı ay sonra tekrar düşüyordu ilacsizken hematoloji sevk ettiler başka hastalık için Allah korusun oraya gtmek bile ordakileri görmek bile insanı mahvediyor , beklerken kapısında bölümün ağlardım heo , ins sizlerin bu kadr bile uzamasın daha çabuk toparlarsin ama çok şükür düzene girince büyüdükçe daha rahat oluyor yaptıklarımı bildiklerimi yazdım bı işinize yarasın ins 🙏