VII-Kleopatra Kızlar bunu duyan oldu mu hiç? Ben seneler önce okumuştum bi yerde şimdi herkesin storysinde görünce garipsedim.
ArsAyz VII-Kleopatra Anlamı bu evet. Ama herhangi bi savaş durumu olduğu için değil de göz dağı vermek için paylaşıldı. Apo konuları açılınca ilk zafer partisi paylaşmıştı, üstüne terör saldırısı olunca devamı geldi sadece
Elmsnghn VII-Kleopatra kendi ağızlarıyla bı iki hafta önce mesajlarını verdilerdi zaten resmen herşeye hazırlıklı olun diye. Açıklamayı aradım ama bulamadım Gündem o kadar kalabalık ki nerede okuduğumu hatirlayamadim
Ssude VII-Kleopatra ters bayrak böyle olmuyor. Ters bayrak olması için yıldızın direk tarafında olması gerekiyor. Eğer yıldız direk tarafında olsaydı evet biz türklerde öyle bir anlam oluyor. Öyle olsaydı eğer savaşa hazırlık yapılıyor demek olurdu.
alpsmother_ VII-Kleopatra aslında kuruntu değil her şey planlı yapılıyor Allah sonumuzu hayır etsin ama savaş kapıda maalesef 😏
ygmrln VII-Kleopatra bence bu bayrak ters değil bakış açısından dolayı öyle durmuş ters dediği şey simetrik sanırım öyle olabilmesi için hilal ile bayrak direği arasında yıldız olması gerekir
Ashellinko Bende bu şekilde biliyorum anlamını ama goeunce çok takılmadim.Emin ol çoğu bayrağın ters olduğunu bile farketmemistir paylaşırken
anneann Gündemdeki son haberlere karşıt türk milletinin birliğinden ve dikliginden ötürü ters bayrak paylaşımı yapılıyor bence savaş anlamı taşıyor herşeye hazirir bagminda
gulsene1998 Ben bilmiyordum şimdi öğrendim görsem dikkatimi çekerdi ama araştırmak aklıma gelmezdi Bunu başka kim paylaştıysa demekki mesaj vermek istiyor Bu arada instagram açıldı mı ?
VII-Kleopatra Ssude zaten benim düşüncem de subliminal. Alenen ters yapamazlar zaten, Hani Illuminatinin de sübliminalleri gezer ya hep bilirsiniz 😟
SevimliHayaletCasper VII-Kleopatra savaşın içindeyiz şuan bunun farkında değil misiniz başlayacak diye birşey yok aylar oldu başlayalı
CeydaST VII-Kleopatra bunu okuyana kadar dikkat bile etmemiştim. Muhtemelen çoğu kişi de ben gibi bilmeden paylaşıyor