Hayat ve çalışma tecrübesi olan büyüklerim
24 yaşında, 5 senelik evli, 3 yaşında kızı olan bir kadınım ben. Daha önce sağlık lisesi stajım hariç hiç çalışma hayatım olmadı. AÖF Adalet mezunuyum ve AÖF tıbbi sekreterlik okuyorum şu an. Maddi durumumuz iyi evimiz vs var eşim benden parayı esirgeyen biri de değil çok şükür. Ama şu dünyanın bin bir hali var, hiç kendi paramı kazanmamış olmak üzüyor beni ve tabi kizim için de bı örnek teşkil ediyorum. Son zamanlarda eşim ikinci çocuk sinyalini yakınca bende bı telaş başladı hemen DGS calismaya başladım ama ilk kez deneyen biri için çok zor o yüzden sizlere sormak istedim eşim özel sektorde tam zamanlı çalışmama kesinlikle karşı ve benim için en uygun şey şu an evden satış yapmak sanırım. Fantazi iç giyim ya da çocuk giyim bu ikisi arasında kararsızım. Hangisi daha surdurebilir ve hangisinde daha çok satış alır fikir almak istiyorum sizlerden. Nereden nasıl ilerleyebilirim kendimi geliştirip sahada calisabilecegim nereler var tavsiye istiyorum, bundan yıllar sonra pişman olmamak için🥺 şimdi kendime dogru düzgün vakit ayiramiyoken ikinci çocuktan sonra birinin sendromları birinin ilkokul macerası derken asla kendi hayatima vakit ayıramam uzunca bı sure, bunu biliyorum. O yüzden köprüden önce son çıkışta birkac hamle yapma hakkım varken sizlere danışmak istedim. Şimdi mutlu bı evliliğim var diue sonsuza kadar böyle olacak değil, her şey bizim için ve benim ilerde bı aksiyon almam için iyi kötü bı para kazanma tecrubemin olması şart. Bu konuda ozguvenim günden güne azalıyor çünkü🥺🥺