MucizemN Oğlum 3aylık bitmek bilmiyor burun tıkanıklığı🤦♀️ siz ne yapıyosunuz? Nasıl geçiyor? Deniz suyukullanıyprun ve bir krem kullanıyorum. Hiç akmıyor dışarı. Hırəldıyor bebeim🥹
97e MucizemN serum kullanıyoruö ben fızyok yazamaıorumda tam olarak bu normel serum gıbı eczaneden aldım hwrm dha byk hm dha ıyı sırıngayşa burnuna sıkıyorum youtubede ızledım sırış sırıl akıyor 3 ay 7 gnluk ama tabıkınsureklıngexmıyor dedıgımı yaprsnz ck gayda gorursunz
E-urey MucizemN serum fizyolojik sıkıp baby vac diye bi markanın burun aspiratörü var onunla çekiyorum öyle nefesle çekilenler gibi değil elektirilkli süpürgeye bağlayıp çekiyorsun ve genizdeki akıntıyı bile çekiyor özellikle bu hasta olduğu zamanlar çok işime yarıyor çok kullanışlı kesinlikle pişman olmazsın
faziletthr Bizimde 10 gün oldu ben burnunu çektikçe cocuk deliriyor oda aıkıldı bende ne kadar devam edecek bilmiyorum. Serumu buhar verip çekmeye çalısıyorum
seysey61 MucizemN yapmadın ama yapmak zorundasın canım genzini temizle çocuk rahat etsin tehlikeli bir şey değil korkmana gerek yok oturur pozisyonda yapıyorum ben çok tazyikli sıkma şırıngayı yeterli videolar var YouTube da izle bugün olmasa yarın yapmak zorundasın
E-urey MucizemN benim dediğim yöntemi çok kolaylıkla yapabilirsin nefes ile çekilen aspiratörler akıntıyı temizlemeye yetmiyor
beyzanuraden MucizemN korkmanı gerektiren bir durum yok ben asla yapamam diyordum ki panik atağim var ben bile yapiyorsam sen yaparsın ortada bi risk yok merak etme cocuga bisey olmaz 2 ml serum çek şırıngar 1 ml sağ 1ml sola ondan sonra kucagina yuzustu yatir sırtına popo ustundan baslayarak omuza doğru pat par vur sonra yatır aspretorle çek emin ol çok rahatliycak su biyere kacar