BozukYol 6 ay önce sütten kestim ve şuan süt bezeleri var göğsümde uzaninca biri dokununca çok ağrıyor, kendiliğinden geçer mi ne yapmam lazım sıkıca süt geliyor
Yunusemreannesii BozukYol benım de oluyor ama kitle var mı yok mu anlayamıyorum ne olduysa emzirmeyi bıraktırdıktan sonra oldu koltuk altımdan göğüslerime sancı yapıyor 😕
BozukYol evdekianne daha_ben_buyumemisken Tatlican Kızlar önce genel cerraha randevu aldım 20 gün sonraya , daha sonra 20 günde ulturason bekledim bişey yok eve git dedi, başka özelde bir genel cerraha gittim benlik bişey yok kadın doğuma git dedi 2 aydır hastane hastane geziyorum bişey yok diyorlar kadın doğuma gitmedim o ne yapabilir ki o da eve gönderecek bakalım nasıl geçecek bu ya hafif ağrı oluyor elimle dokununca hissediyorum içindeki sert bezeleri
evdekianne BozukYol kadın doğum bakıyor ama ben doğurdum sonra göğüsümün altında kitle oldu çok acıyordu doktora gittim ilaç verdi duzeldım
BozukYol evdekianne tatlım bugün de kadın doğuma gittim yine bişey demedi kan aldı yarın birdaha gidicem sen hangi ilacı kullandın bana yazar mısın belki gostersem bana da yazar çünkü doktor doktor gezmekten yoruldum
EsrraZ evdekianne yüzeysel miydi kitle benimde öyle durum oldu ya endişe ediyorum randevu aldım günü bekliyorum
BozukYol evdekianne oğlum kayınvalidemde durmuyor çok bırakacak kimsede yok burda ondan iki defa gittim zorlandım baya yoksa giderim , bakalım randevu alıp gidicem yine teşekkürler herşey için 🌸
evdekianne BozukYol git çanlar bakıyor ilk başta bende şaşırmıştım ama gerçekten doğum doktorları bakarmış 😊
annesininkizi06 BozukYol mamografi de falan bişey çıkmadiysa korkma bence süt geliyor hala demişsin demekki süt birikmesi falanda olabilir benim de çok geç kesilmişti sütüm öyle şiş ağrı falan olmuştu bişey olsaydı illaki bilirdi doktorlar için rahat etmiyosa özele gidip daha kapsamlı da bakarlar parayla sonuçta
BozukYol annesininkizi06 en son özele gittim zaten oda başka doktora yönlendirdi çok şükür temiz dediler nedeni sütmüs birikmiş 6 7 ay olcak hala gitmedi ama doğum doktoruna da gidicem mutlaka
annesininkizi06 BozukYol sütün gelmesi hormonlardan bide göğüs ucu uyarilirsa süt sürekli üretim halinde oluyormuş psikolojide çok önemli tabi kötü düşünme yine tedbir amaçlı git tabi ama içinde kötü bir his olmasın yine rabbim korktuklarimizi uğratmasin .
BozukYol annesininkizi06 aminn canım bakalım sabah gidicem tekrar, birde bugün sağdım biraz süt değil sarı akışkan bişey akıyor iltihap gibi
evdekianne BozukYol ben doğum yaptım 3 4 gün sonra çıktı doktora gittim ilaç verdi ama suan 1 sene oldu ilacı bilemem ki😔