Basak71_ Kızlar hastalanıyorum ev halkı hastaydı hep ben ve kızım korunduk evdekiler maske falan taktılar ben iki sefer ucundan döndüm ama bu kez fena kapılıyorum sanırım bi önerileriniz var mı kuzum hasta olmasında tek
Ayseburak Basak71_ canım ben öyle olduğumda hemen tarçın pekmez macunu yapıyor ve parol içip yatiyyorum çok şükür sabaha birşeyim kalmiyor
Celestial Kaynar di Basak71_ kaynar yapıp iç canım, büyük bir kupa içtikten sonra gir yorganın altına, iyice terletir. Ben hasta olacak gibi olduğumda hemen içiyorum ertesi güne toparlanmış oluyorum.
rkykrt Basak71_ en önemlisi eğer siz hastalansanız dahi bebeğinizi bol bol emzirin. En önemli kalkan süt, sakın bulaşmasın vs diye emzirmeye ara vermeyin maskeyle de olsa sık sık saatte bir falan emzirin .
Fatmaduru Bende hastayım gribim iki defa atlattım ilki çok agırdı eşim ve ben ikimizde çok halsız düştük kızım 5 aylıktı hep maskeyle dolaştık ve sık sık ellerimizi yıkadık bebegımın burnunu hep açık tuttum ve kendim bol bol dinlemeye çalıstım çok sükür bebemde sadece biraz ateş oldu ve öksürük başkada hiç bişi yoktu kaç defa doktora gıttım doktor hıc bişi yok dedi şimdi gene grıbım ve maskeyle dolaşıorum evde özellikle bebegımı kucagıma falan aldıgımda hiç bişi yok bebemde burda galıba en önemli maske 😷
jap Bol bol c vitamini temiz hava ve tavuk suyuna çorba. Çorbayı anneniz yapınca daha çabuk iyileşirsiniz😂
jap Basak71_ unu kavurup tavuk suyu ve normsl suyu ekliyorum. Kaynayınca şehriyeleri ve tavuğu ekliyorum. Biraz pişince de yumurta sarısı ve limon suyunu çırpıp ekliyorum
rkykrt Basak71_ kabul ettiği kadar devam edin, inşallah hastalanmadan atlatacak size de çok geçmiş olsun bir an evvel atlatırsınız inşallah🙏🏻
Celestial Adı kaynar😁adana mersin tarafında falan yapıyorlar, içinde tarçın zencefil zerdeçal karanfil yenibahar kakule falan var.
Celestial Basak71_ rica ederim ne demek. Bazı aktarlarda karışım halinde satılıyor ama ben internetten içeriğine bakıp kendim ayrı ayrı alıp yaptım, süt arttırıcı diye yapmıştım(şekersiz), baktım hastalık için de bomba, gerçekten çok iyi toparladı beni.