Ferhn Arkadaşlar sizinde bebeğiniz gece sık sık uyanıyor mu 2 yaşa girecek 3 haftaya memeyi bıraktık 3 ay oldu hala gece uyanıp mızlanıp ağlıyor hergün tahmini ne zaman kesintisiz uyuyucaz çok yoruldumm
Papatyalardanguzel 29 aylık hala gece sık uyanmalar var. Gerçekten artık uykusuzluktan çöktüm en az 10 yaş aldım gibi hissediyorum. Uykusuzluk mahvetti beni. Her gece uyandığımda çok şükür sağlıklıyız diye kendimi sakinleştiriyorum. Gece olsun istemiyorum artık.
burcuvekerem Benim de oğlum tam bir yaşında geceleri çok sık uyanıyor artık sürekli uyanmaktan başım ağrıyor görmediğim kabaran dişi mi var bilemiyorum her uyanmada emziriyorum emzirmesem aşırı ağlıyor uykusu açılıyor ne yapıcam bilmiyorum
gamze150 burcuvekerem 9aylık aynı durumdayım bazen saate bakmadan emziriyorum sonra bi bakıyorum yarım saat önce emmiş
burcuvekerem gamze150 bu kadar sık emmesi iyi mi bilemiyorum bu sabah uyanıp kustu uyurken o kadar emdi ki midesine zararı olur mı diyorum çok sık olduğu için emzirmesem aşırı ağlıyor uykusu açılıyor bu akşam biraz sallayıp uyutmayı denicem bence sizde deneyin eğer sallama ile durmazsa emzirin