Kupeklergiremez Merhaba rota virüsü aşısı yaptıranlar öneriyor musunuz nasıl bir süreç bebekte huzursuzluk yüksek ateş falan oldu mu aranızda ? Bebeğim 8 kasımda 2. ay aşısı var doktor yapın dedi ama çoğu kişi gereksiz olduğunu söylüyor çok kararsızım
Sermec27 Kupeklergiremez ilk oğlumda yaptırdım hiç bir yan etkisi olmadı küçük oğlumda ilk dozu oldu ikinci dozu 2 hafta sonra olacak onda da hiç bir yan etki yaşamadık
pearlmomy Kupeklergiremez ikisinde yapıldı ama o zaman yaptırıp yola çıkmıştık başka yere gittik ondan huzursuz oldu sanırım🫤her ihtimale karşı aşıdan sonra colpol vermiştim
emav Kupeklergiremez hiç huzursuzluk yapmıyor tabi bebekten bebeğe değişebilir. Zaten damla şeklinde ağızdan alıyorlar. Ben ilk kızımda yaptırmamıştım rota virüsüne yakalanıp ağır atlatmıştı. Şimdi yaptırdım 2. Bebeğime Tabi ki yakalanmaz diye birşey yok yakalansada hafif atlatır diyorlar
fundaatar Kupeklergiremez Merhaba ben iki dozunu da yaptırdım yan etki yaşamadık gayet güzel geçti karın gurultusu dışında 🌸
dilekatesz dilekatesz bu arada gereksiz diyenlere kulak asmayın en iyisini saglıkçılar doktorunuz hemşireniz bilir
irva Kupeklergiremez Özel aşılarının hepsini yaptırdım ben.Hiç birinde de huzursuzluk,ateş vs yaşamadım.Yapılması gereken bir aşı.