Sogukbaklava aaafnk Bebekten bebeğe değişir. Kızıma aptamil evolvia gaz yapmıstı eczacı hipp önermisti iyi gelmişti. Sizde değiştirip deneyin bence
amabanavardediler Bizde hipp kullanıyorduk sürekli kusar ve aşırı gazlıydı aptamil conformile geçtik gazlı ve kolik bebekler için arada geriyorum sakinleştiriyor ve gaz yapmıyor kusmasıda bitti çok şükür
busra1819 Benimkide çok gazlıydı bütün mamaları denedim diyebilirim hipp dışında sma comfort kullanıyorum şimdilik memnunuz kabızlık sorunumuzda kalmadı çok şükür
amabanavardediler aaafnk bilmiyorum ki arada veriyorum mama zorda kalınca her bebek farklıdır bize iyi geldi kaka sorunu gaz vs kaldırdı çok şükür denemeden bilemezsiniz maalesef yanlız mama sadece eczanelerde satılıyor e bebek vs yok
adendefne Biz sma optipro kullanıyorduk palm yağı var diye hippe geçtik bir ay sonra fışkırarak kusma yaptı doktoru tekrardan sma ya geçirdi tüm mamaların içeriği aynıymış aslında
bestber Hipp bizdede asırı kusma ve gaz yaptı. Golden goata gectik cok memnunuz gazımızda kabızlıgımızda gecti