BuseeArfMrc Kumpr akşamları elimden geldiğince su vermemeye çalışıyorum ama çocuk tabiki az da olsa içiyor. Sıvıdan ötürü de olabilir bizim problem. Tabi bezin de katkı payı var
BuseeArfMrc kolonyalimendil gündüz taşma olmuyor şükür aldığım diğer markaların bezini bitirmeye çalışıyorum 4 çeşit bez var evde
kolonyalimendil BuseeArfMrc hasta olacaklar ya sabah bi kalkıyor her yanı çiş.. prima alacağım bakalım bide
eraysen BuseeArfMrc uyurken ne giydiriyorsunuz eviniz kaç derece eğer gece üşüyorsa veya üşüyecek gibi oluyorsa da bez taşması yaşanıyor ona dikkat edebilirsiniz birde 1 numara büyük bez diye söylemiş zaten arkadaşlar
BuseeArfMrc eraysen oğlumun odası zaten küçük ve peteği de her gece açık . Üşüme ihtimali sıfır . Sorun dediğimiz gibi bez ve sıvı gıdalar sanırım
eraysen BuseeArfMrc ben ekstra gözden kaçabilir ve taşma ile bağdaştırılmaz diye söylemek istedim büyük ihtimalle yatmadan önce çok sıvı alıyorsa ondan kaynaklı oluyordur
iremosa BuseeArfMrc Prima premium care kullanıyorum , aynı sorunu ben de yaşıyorum. Bir numara büyüğü deneyeceğim geceleri 😔
Berfinkaya BuseeArfMrc prima deneyin her markayı denedim sadece prima premium care de sorun yaşamadım