sezer2022 sezer2022 Değerli velim dikkat!!! Polis bir velimiz paylaştı. Çocuklarımızı uyaralım lütfen. Çocuklara ucretsiz dagitiliyormus icinde uyuşturucu çıktığına dair zabıta ekipleri bilgi vermiş. Çocuklarinizada gösterin almasınlar kimseden hiçbir şey. Aman dikkat !!!!
Esoz1110 sezer2022 Allah korusun 😔 banada teyzem dedi görmüş haberlerde eskiden ben yerdim bakkalda satılırdı üflerdik üzerindekini böyle biseyi nasıl koyup verirler cocuklara bir tarafına girsin o cubuk kim yapıyorsa 😡
kirikkalp sezer2022 vee bir tane adam kek dağıtıyormuş için de uyuşturucu varmış bilmeyenler alıp yemiş hatta resmini bile paylaştılar adamın
Duyulurum sezer2022 o polis Esradır inşallah 🙏🏻 (İroni) (Yani o ise yalan haber olur) (Teşekkürler) Böyle şeylerin içinde hayırlı bir şey olmadığı belli zaten. Yani uyuşturucu madde olmasa bile yememeliler 😔 her şeye dikkat etmek lazım
Evaninanasi sezer2022 maalesef yeni taktik bu. Biraz ırta yaşta çocuklara bu yollarla yavaş yavaş uyuşturucu vermek, vücutlarını alıştırmak. İlerde vücutları alışınca da çocuk kendi isteyeceği için satmaya başlamak. Kendi müşterilerini kendileri yaratıyorlar yani.. çok üzücü, çok korkunç…
ikitosbikannesi sezer2022 malesef bir kaç çocuğa dağıtılmış. Bütün okul gruplarında uyarılar veriliyor
Leyla07 @sezer2022 Çocuğum okula gitmiyor da kaç gruplarda İntarnetlerde.gordum Allah sonumuzu hayır etsin
Noname21 sezer2022 Allah aşkına zaten bunu önemseyen biri bu saçma dandik şeyi çocuğuna yedirir mi Gecen bir tanesinde daha çıktı hemde bilinen bir markaydı
sezer2022 Noname21 zaten anneler alıyor demedim canım, okulların orda çocuklara ücretsiz dağıtılıyormuş
Duyulurum Noname21 amacım luppoyu aklamak değil ama merak edip baktım böyle bir açıklama da gördüm. Şölen markasına güvenim var az biraz da olsa. Çok uzun hepsini atamadım merak eden Google’dan bakabilir
Noname21 Woman35 ya İnan şimdi birdaha baltım bulamadım ama içi jöleli bir şekerdi luppo olabilir Emin değilim Düzeltme yapıyorum evet luppo kek buldum Bu Arapça ama ben Türk altyazısı ile görmüştüm bu ne kadar doğru bilemiyorum ama şüphe şüphedir
Yonca29 sezer2022 yani çocuk yiyeceklerine de mi bulasti bu pislikler iyice devir değişti hicbirseye güvenemez olduk
ZeydsMom Noname21 iranin kekleri bu iranda zaten uyusturucu isiyle mesgul. Yani hic sasirmam boyle bisey olsa