Mikisss 1prenses1annee bir daha test YAPin ve ya kan verin kuruma cizgisi ne benziyor.her lekelenme və adet gecikmesi hamileik demek deyil.hormonal problemde ola bilir
semanrr007 1prenses1annee benimde böyle çoktı daha çok çok yeni olduğu için böyle olduğunu öğrendim 1 hafta sonra tamamen netleşti
birbebekle 1prenses1annee değilsiniz ya yine yapın tabi içiniz rahat etsin ama böyle değil yani. Benimde gecikiyor bazen 2-3 gün
1prenses1annee Arkadaşlar real günümden 2 gün önce hafif lekelendim diğer gün hiç regl olmadım bir kaç kez az az koyu kahverengi lekem oldu bugün test yaptım 2 saat durduktan sonra böyle hafif silik çizgi çıktı kuruma çizgisi midir
Yasemin__012 1prenses1annee 2 saat sonra çıkan sonucu dikkate alma. İlk 5 dakika da çıkan sonuç önemli sonradan durmaktan test bozuluyor çünkü
Mrvsmt2502 1prenses1annee test bozuk gibi geldi bana başka test varsa tekrsrlayın kırmızılık dağılmış
mamacitaas 1prenses1annee test 10 dk sonra geçerliliğine kaybeder. O süreden sonra test yanlıştır. Bi kaç gün sonra yeniden yapın
1prenses1annee annebalim_ 4. Gün reglmn ama çok az az leke geliyor hiç böyle olmazdı yoğun kanama olurdu
annebalim_ 1prenses1annee Allah korusun vardır dusuk tehlıkesı olabılır dırek kan verın betaya baksınlar bebek yoksa da enfeksiyon falan olabılır