hazale966 merveeeklc ben eve geldikten sonra sipariş verip kullandım hemen. 10 gün kontrolünde doktorum kullanabilirsin demişti. Sizde doktorunuza bi danışın bence
esra196514 merveeeklc benim doktorum kullanılan korselerin hiç bir işe yaramadığını söyledi. Toparlanınca sıkı bir kilo verimi ve karın kası egzersizleri daha faydalı olur dedi. Ben kullanmadım 83le doğum yaptım 3 aylığız şuan 72yim neredeyse göbek yok gibi
aseltos0808 merveeeklc benim doktorum kullanma dedi ama yan simitlerim çıktığı için jelle beraber kullandım biraz toparlanma oldu çok uzun süre takmıyorum max 4 saat takılı kalıyor hareket halinde olunca termal korse terletiyor faydasını yanlarımda görüyorum.
merveeeklc esra196514 bende 6 günlüğüm 64 ile hamile kaldım 78 doğuma girdim 5 kilo gitmiş bile danışmak istedim doktorum 40 ın çıkınca gel dedi
merveeeklc aseltos0808 benimde karnımın gitmesi için sipariş verdim geldi denedim hani canımı acıtmıyor öyle emin olamadım
cennetkusum16 Balenli aldım gitmedi balensiz aldım gitmedi tüm gün takılı durdu olmadı boş yere para vermeyin işe yaramıyor yapabilirseniz diyet ve evde spor yapın başka türlü gitmez