tasdemirrr kızlar merhaba bebeğim 10 aylık yarına kurufasulye et yapacağım (dana eti) sizce bebeğim de yiyebilir mi baharatsız. Yediren var mı gaz yaptı mı?
Melek2845 tasdemirrr bende yediriyorum 10 aylık içine az biraz kimyon atıyorım. Bakliyatlarda çok faydalı zaten sorunda yaşamıyorum çok şükürler gaz flan olmuyo yani
Duriskonunannesiii tasdemirrr bize hazırlarken koyuyorum ,ona ayrı tuzsuz ayırıyorum,bizim yemeklerden yiyor genelde bir öğün , sadece çorbalarını ayrı yapıyorum o da o gün çorba varsa onu da yapmiyorum herşeyi tuzsuz az baharatı az şekilde ona ayırıyorum zaten büyük yemediği için yemeklere acı da koymuyorum
Zkyasf Ezerek mi veriyosunuz peki nasil veriyorsunuz benim kizim 9 aylik hala pütürlü yemek istemiyor caninin istedgi seyleri yutuyo cok guzel ama yemekleri yemiyo atiyor agzndan birde ögünleriniz nasil mesela bir günde kac ögün neler veriyosunuz
defneilaymom Zkyasf ben bizim yemek saatlerinde kızada öğün hazırlıyorum. Bizim yediklerimizden yiyo genelde
Annesi23 tasdemirrr ben 7. Aydan beri yediriyorum hatta yaptığım bütün yemekleri tuz koymadan ayırıp ona da yediriyorum hiç bi sorun yaşamadık aksine gayet iştahlı bi bebek şu an
Duriskonunannesiii Zkyasf pilava sonradan tuz koyulmayacagi için , tuzunu az miktarda ayarlıyorum zaten benim eşim çok tuzlu yemek sevmez, bizim pilavdan veriyorum, oyle çok da yemez , pirinci daha çok çorba şeklinde veriyorum
ASnowflake tasdemirrr ben yediriyorum üstüne mercimek bile yediriyorum rahatsız olmuyor aksine genel olarak gazlı bir bebek zor çıkartıyor onları yiyince daha kolay çıkıyor
efeninannesi4207 tasdemirrr ay 2 yaşında benim oğlan hiç vermedim valla korktum boğazında kalır diye 😳. Hep ezerek verdim