emirtalhacan Kocamdaaakocammm ayy bende yeni duydum başka ölü yaralı var mı yaa Allah’ım neler oluyor böyle sokağa çıkmaya korkar olduk Rabbim evlatlarımizi korusun Türkiye artık güvenli bir ülke değil
Kocamdaaakocammm emirtalhacan 4 ölü 14 yaralı vardı 3 durumu ağır diyoddular en son şuan bilmiyorum ne durumda
153s34 nihathatipoglununtesbihi bizm habermz daha yeni oldu daha onlar ne ara ogrendide kutluyorlar ya. Yalandir o haber
Marsila Kocamdaaakocammm Milletmizin başı sağolsun öncelikle. Ben bu saldırıların gündem değiştirmek için olduğuna inanmaya başladım gerçekten ne zaman olaylar patlak verse hopp bir terör olayı bomba darbe vs hepsi yalanmış gibi. Olan piyon niyetine milletimize oluyor
mekame3 eylulcakir aynen öyle kısıtlama iyi oluyor saçma sapan yorumlarda yapılmaz , nasıl gişelere kadar girmişler koca çanta silahlarla akıl kârı dağil gerçekten hiç mi güvenliğe denk gelmediler
Blackcloud Laden 4 şehidimiz, 14 yaralımız vardı. Şimdi şehit sayımız 5e yükselmiş, yaralı sayımız 22 olmuş. Allah belalarını versin bunların.
Laden Blackcloud ne diyeyim bilmiyorum artık. Söylenecek çok şey var ama hiçbir işe yaramıyor. Allahım şehitlerimizin ailesine sabırlar versin. Yaralılarımıza şifalar versin🙏🏻