Kocamdaaakocammm Kızlar Ankara patlamasından sonra yayın yasağı geldi yaa kapatılmış galiba gene sayfa yenilenmiyor sizde de öyle mi
BenMathilda Kocamdaaakocammm Patlama mı oldu? Hiçbir internet sitesine giremeyince buraya geldim youtube, x, insta çalışmıyor
Hayatgaripmis Kocamdaaakocammm evet öyle ben de sureklı Wi-Fi kapatıyorum bozuldu dıye kısıtlama gelmış galiba
Laden Kocamdaaakocammm BenMathilda Görüntüleri gördüm şimdi. Patlama olmuş. Bir kadın bir erkek ateş açıyorlar bir de. Roket mi ne o anlayamadım orasını
eylulcakir Kocamdaaakocammm Salaklar patlama videosunu paylaştı o yüzden yasak geldi bizim gazeteciler kadar gerizekalı bı güruh yok resmen terör propagandası bu
mervekb Kocamdaaakocammm evet instagram ve X e giremiyorum. Ne saçma bi ülke olduk böyle, insanların iletişim imkanını kısıtlamak nedir ?
eylulcakir Kocamdaaakocammm Ellerini kollarını sallayarak girmisler güvenlik önemi bile yok savunma sanayi orası hayretlik bir durum. Bir de bunun görüntülerini X’e servis ettiler bizim mal gazeteciler de atlayıp bunları paylaştı yani terör propagandası yaptılar bu nedenle kısıtlama geldi. Haber alma özgürlüğü vs bu konu dışında arkadaşlar alenen terör örgütü propagandası yapılıyor sosyal medyada kısıtlama sebebi budur rehineler falan da var kısıtlama gayet yerinde bir karar.
emirtalhacan Kocamdaaakocammm ayy bende yeni duydum başka ölü yaralı var mı yaa Allah’ım neler oluyor böyle sokağa çıkmaya korkar olduk Rabbim evlatlarımizi korusun Türkiye artık güvenli bir ülke değil
KubraKaranKaya Laden ölenler var. 3 terörist vardı 2 si öldürüldü. 1 i içerde insanları rehin almış. Operasyon sürüyor o yüzden yayın yasağı geldi sanırım
Blackcloud Laden 4 şehidimiz, 14 yaralımız vardı. Şimdi şehit sayımız 5e yükselmiş, yaralı sayımız 22 olmuş. Allah belalarını versin bunların.
baharberkay Kocamdaaakocammm aa yayın yasağı mı gelmiş hemen şimdi baktım benim sayfalar yenileniyo sorun yok